NAAR PROJECTENDisclaimer

Let's bring world's together!Disclaimer

 1. In deze disclaimer wordt verstaan onder:
  -De eigenaar: de eigenaar van de website.
  -Gebruik(en): alle denkbare handelingen.
  -U: de gebruiker (bezoeker) van de website.
  -De content: alle in de website aanwezige inhoud, links en verwijzingen naar andere websites.
 2. Het onderstaande is van toepassing op iedere pagina van deze website die u thans bekijkt en websites waarnaar verwezen wordt. Door de pagina´s en website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.
 3. De content is door de eigenaar met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde.
 4. De eigenaar is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.
 5. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten.
 6. Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzocht.
 7. Afbeeldingen gebruikt op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van de eigenaar niet gekopieerd of gebruikt worden.

Nadere informatie

Mocht u na het lezen van deze disclaimer nog vragen of twijfels hebben, dan kunt u contact opnemen met www.africanhopefoundation.com door een mail te sturen naar info@africanhopefoundation.com